aggicarlsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Aggi - 22 mars 2013 22:26

Tjena. Idag är det andra dagen som jag har varit i Romme. Jag har haft skitkul, backarna är långa o sköna. Det finns inte så mycket o säga, eller bara att min lillebrorsa trillade idag och stukade foten lite men han kan åka och att jag saknar Spinky väldigt mycket!Hare bra, och räkna med dålig uppdatering.

Av Aggi - 20 mars 2013 21:30

Kikade in på hästnet idag (inte för att jag ska köpa häst) och kollade på några fina ponnyer, här kommer det några riktigt fina ponnyer, verkligen riktiga Aggi-ponnyer.


Perfekt första tävlingsponny. Hästar säljes

B-ponny valack född 2003, utmärkt som första tävlingsponny.



Ponny med mycket power. Hästar säljes

C-ponny sto född 99, inriktning, hoppning men duktig i dressyren oxå, hon älskar fart oh är en riktig omhoppnings ponny


Maxad C-ponny. Hästar säljes

maxad c-ponny valack, inrikting allround född 2003


Underbar C-ponny. Hästar säljes

c-ponny sto född 94, inrikting allround.


Där hade ni några aggi-ponnyer, och ah jag gillar skimmlar :D

/Aggi



Av Aggi - 20 mars 2013 17:47

jag är riktigt arg! har kämpat för att få en rätt bra video från i söndags med både framhoppningen och hela banan och då går det såklart inte att ladda upp dom på you tube, tänker nog skaffa videofyme så det kanske funkar där.


Imorrn (torsdag) så ska jag och min familj och världens bästa vän (emelie, även kallad Emme) och hennes familj åka till Romme i 4 dar. Så idag fick vi massa läxor o göra osv. Är jävligt taggad, kommer sakna finaste spinky men tilda (min granne) ska komma o byta vatten, ge henne mat och gå på promenad med henne medans jag är borta så det kommer nog gå bra. 

Är det nån som vill gästblogga medans jag är borta? annars får ni räkna med rätt dålig uppdatering om jag inte orkar göra några tidinställda...

/Aggi

Av Aggi - 17 mars 2013 21:19

Idag var det ju träningstävling på Sandra. Jag hade min marinblåa outfit, jacson-schabrak, svarta skydd, svart pullarträns, marinblå huva och så hade jag en marinblå tröja, det va äckligt snyggt. Det gick helt ok. På framridningen fick jag några stopp men sen blev det bättre, men när vi skulle hoppa banan stannade hon 2 gånger på samma hinder men till sist fick jag över henne och resten av banan går bra, hade lite för segt tempo bara. Det var omhopping för alla även om man inte var felfri i grunden. I omhoppningen gick det jättebra, tvekade ingenting o hoppade allt o då var jag nöjd med henne. Men sandra är lite så att andra gången går det alltid bättre än första osv. Sen fick vi varsin rosett och så fick vi rida ärevarv. Det tyckte både hon o jag var kul för hon började bocka och ville galoppera om Isa som red framför oss, hahah sötponny. Försöker att klippa ihop en video med några mobilbilder och videos från idag men det går inte så bra... ni kanske får dom imorrn om jag listar ut hur man ska göra.

//Aggi

Av Aggi - 16 mars 2013 22:13

förlåt för dålig uppdatering! idag var det markarbete på sandra och det gick jättebra. Hon var pigg men lyhörd gjorde allt jag ville hon skulle, i galoppen så blev det några små bockningar :D vi hade 4 bommar på medellinjen som vi fick trava över och 2 hinder på varsin diagonal brevid bommarna (grymt svårt att förklara) på slutet drog vi ihop allt till en liten bana: först trav över bommarna, sen hoppa över hindret på vänster sida i galopp, fortsätta galoppera längsmed långsidan, sen över det andra hindret, efter hindret bryt av till trav och trav över bommarna. Det gick rätt bra förutom att efter det sista hindret så skulle man bryta av till trav men det ville hon inte men sen gick det bättre. Imorrn är det ju träningshopptävling som jag ska vara med på med sandra. Det är bara jag som ska ha henne imorrn så det blir fett skönt att ingen annan ska ha henne med mig. Ska ha min marinblåa outfit: jacson-schabraket, marinblå huva, svarta skydd, svart pullarträns med sivrigt bling, bling pannband och så ska jag ha en marinblå tröja :) vi ska hoppa 60 cm ungefär tror jag att det va. Idag efter alla lektioner så putsade jag tränset o sadeln, bytte schabrak och satte på sandras bett på mitt träns och ställde in tränset så att allt passade och så, så allt är då klart för imorrn :)

nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig så jag e pigg imorrn.

/Aggi

Av Aggi - 11 mars 2013 21:15

Hej förlåt för grymt dålig uppdatering men jag har inte haft lust att blogga alls. Aja i lördags var jag o red nellie. Vi gjorde mycke balans-övningar, galopperade utan att hålla i oss osv. Igår (söndag) var jag på hööks med Esther. Jag köpte ett par svarta framskydd och bytte min huva från cob till ponny. Esther köpte magic-brush (stavning?)

som det var 3 st i och då fick jag en :) Aja, det var väl det jag hade o säga. Juste jag precis anmält mig till en träningshopptävling som är nu på söndag, ska ha sandra o hoppa 60 cm. Då ska jag rida med min marinblåa outfit, och mitt pullarträns, marinblått jacson-schabrak, marinblå huva, svarta skydd och så ska jag ha en marinblå tröja på mig, mums vad snyggt det kommer att bli

//Aggi

Av Aggi - 11 mars 2013 20:38

Hej. I fredags så åkte jag, Lova och tilda in till 1d world och då träffade vi mathildas storasyster som jobbar där. Sen när vi hade betalat till henne så frågade hon om vi kunde stanna lvar i typ 5 min och då gjorde vi det, sen sa dom att dom hade 3 priser att dela ut till 3 tjejer som jag vet står längst bort i hörnet, och där stod vi. Så då fick vi gå upp på scenen och jag o Tilda fick varsin pyamas med deras äkta autografer på! Och Lova fick en affisch med deras äkta autografer på. Efter det ringde jag min kompis emelie och hon blev såå himla avundsjuk hahah :D

/aggi

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards