aggicarlsson

Alla inlägg under april 2013

Av Aggi - 11 april 2013 22:12

Här kommer bilderna från hoppträningen, inte så många. Min dator kan inte ladda upp bilderna så ni får några nu från min mobil istället

Av Aggi - 7 april 2013 20:47

Igår var jag i stallet. Vi hade hopplektion med Katarina. Jag red Sandra. Det gick väldigt bra, supernöjd faktiskt. Vi hoppade bana, träna på några riktigt snäva omhoppningssvängar. Vi kom upp på 80 cm! Mitt nya rekord. Jag var riktigt nöjd med den lektionen, det var nog den roligaste hopplektionen jag har haft på länge :D Fick bara ett litet stopp på sista hindret då jag inte hade ramat in henne så bra och då förstod hon inte att hon skulle hoppa och då smet hon förbi.

Astrid var snäll o filmade o fotade med min mobil så bilderna får ni snrat, tänkte fixa ihop en bra video från när vi hoppar banan.

/Aggi

Av Aggi - 5 april 2013 18:15

hej. Igår var ju jag o mathilda i stallet. Vi fodrade, tog in o ut några hästar mockade osv sen fick vi rida. Jag red Sandra och mathilda red fanta. Vi hade som ett lite-oseriöst-dressyrpass. Vi gjorde mycket snett igenom, serpetiner över medellinjen, red mycket på volterna osv. En liten stund bytte vi häst, jag hade inte ridit fanta på nästan ett år... så det kändes väldigt annorlunda att rida henne. Sen när vi hade ridit klart så fick vi inte upp dörrarna för att komma ut från ridhuset, dom hade fryst fast förutom dörren till läktaren. Så mathilda sprang o hämtade hjälp medans jag gick runt med hästarna, jag hann säkert gå 15-20 varv innan dom fick upp dörren så dom blev väldigt avskrittade :D Sen träffade vi Lalla o Elin. Dom skulle rida lektion så innan deras lektion började så pratade vi lite med dom sedan vid halv 6 tog vi bussen o åkte hem.

/Aggi

Av Aggi - 3 april 2013 21:19

imorrn så drar jag o mathilda till stallet vid halv nio, blir då framme vid kvart i tio skulle jag tro. Vi ska hjälpa till o fodra, ta in/ut hästar och hjälpa till med några lektioner, mocka o så.

/Aggi

Av Aggi - 3 april 2013 18:15

Har precis kommit hem från fotbollsträningen åkesov (stavning)

Jag kommer ha väldigt mycket fotboll nästa vecka, måndag träning, onsdag träning, torsdag cup och sen fre-sön fotbollsläger på Åland! ska bli så kul! Vi ska ha en träningsmatch och några matcher och sen ska vi åka till ett badhus som finns på Åland!

/Aggi

Av Aggi - 3 april 2013 14:01

Hej. Den 9/6 är det en klunnhoppning på stallet som jag tänkte vara med på, men jag vet inte vem jag ska rida. Tänkte ta Nellie som jag har ridit väldigt mycket, dock är hon inte så tävlingsvan, annars tänkte jag ta Sandra, jag har ridit henne rätt så mycket, hade ju henne på träningstävlingen och det gick ju helt ok men dom flesta som har tävlat henne brukar vägra ut sig med henne så jag vet inte. Sen tänkte jag kanske ta Isa henne har jag oxå ridit rätt mycket, men åh jag vet inte! Blö

Av Aggi - 3 april 2013 01:45

Så jävla bra asså!

I'm gonna pop some tags only got 20 $ in my pocket

I-i-im hunttin locking for a dolla this is fucking awesome x2 osv,osv




Av Aggi - 2 april 2013 17:59

hej, idag har jag varit inne i stan och shoppat, blev inte mycket. Köpte en fleece från hollister och ett par jeans från hollister, jeansen var på rea och fleecen har jag länge velat ha. Fleecen var dock lite stor, fanns bara S så den är lite stor, jeansen är lite långa men sitter annars jättebra, bild:

    har min gamla fleece på bilden        Ursäkta fjortis minen :D   

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards