aggicarlsson

Alla inlägg under januari 2014

Av Aggi - 22 januari 2014 21:17

Har gjort en ny design som ni kanske såg. Vad tycker ni? 

Tycker det behövdes en ny för jag har haft den gamla ett bra tag :)


Idag började jag skolan 08.30 och slutade vid 14.00 istället för 14.20 för vår lärare skulle på nått möte typ.

Vi tog oxå spruta idag. Det gick faktiskt bra. Jag var asrädd när vi satt utanför o väntade och alla killar fick gå först o sen när dom kom ut så typ sa dom att dom hade skitont osv bara för att skrämma oss. Men det gjorde faktiskt inte alls ont att ta den. Det gör bara lite ont nu i efterhand. Har haft lite huvudvärk och egentligen skulle jag gått ut o sprungit med mitt lag men skolsystern tyckte att man skulle ta det lugnt och eftersom jag hade huvudvärk så var det bättre om jag var hemma och tog det lugnt.


Imorgon så har jag sovmorgon och börjar inte förens 09.50 Asskönt. Slutar vid tre tror jag, har inte så jobbiga ämnen har typ teknik, no, och svenska. Eller jag har dubbelsvenska men det blir ändå bara 3 lektioner och lunch. Perfekt.

Har inget planerat som jag ska göra efter skolan. Gjorde halva svenska läxan idag och så gör jag andra halvan imorrn. Det är till på fredag så a.

På fredag är det inte heller något planerat. Bara chilla och kanske vara med kompisar eller nått.


Lördag så ska jag ju somsagt till stallet och sen på match. Jag och elin ska kanske sova över sen efter matchen. Så det blir en riktigt kanonhelg med en massa kompisar och roliga saker.


Nä men nu ska jag chilla lite i soffan frmaför tvn

/Aggi

 


Av Aggi - 22 januari 2014 18:09

Åh vad jag älskar låten. Passar så sjukt bra till videon.


Av Aggi - 21 januari 2014 22:23

I got some big news. Stora nyheter. Inget ni kommer få reda på innan det är klart. Nu håller jag tummarna.

Observera att det inte har något med bilden att göra!

Av Aggi - 21 januari 2014 21:27

Hej. 

Som ni kanske har märkt så har det kommit upp ganska många inlägg dom senaste dagarna. Bloggen ska verkligen sättas i gång ordentligt nu. Har en massa bra ideer om vad jag sak blogga om. Men hur som helst.

Idag var jag i skolan. Hade typ världens jobbigaste dag. Började 08.30 och slutade 15.30 eller vi hade förhör på spanskan och så fort man blev klar så fick man gå och jag blev klar typ 15.20 så lite tidigare blev det allt :)


Sedan har jag varit hemma, pluggat lite engelska för imorgon så ska vi berätta om en nyhet som är aktuell just nu, såklart så ska vi göra det på engelska och det kommer att gå åt helvete  Åh tycker det är så jäkla läskigt att stå o prata inför hela klassen. Aja men jag slutar iaf 14.20 vilket är vår tidigaste dag. Skönt. Hade inte tänkt att göra något speciellt efter skolan, typ pligga lite svenska eller vara med någon kompis, vi får se.


Nä men nu ska jag sluta babbla på om vad jag ska göra efter skolan osv. Istället kan jag berätta för er om vad som händer på lördag. Ska först till stallet o rida labolina. Sen ska jag hem och ha "kalas" med alla kusiner för min brorsa fyller år. Sen vid halv re så ska jag, issa, lova, frida, alicia och elin dra in till tele2 arena och kolla på när dif möter union berlin, ska bli jäkligt kul. Askul nu när fotbolls säsongen drar igång. Hockey är ju oxå kul men fotbollen ör roligast. Fattar ingenting av hockey regelerna och har ingen aning om vad alla heter. I fotbollen kan jag reglerna och vet vad alla heter typ :D

Men det ska bli jävligt nice.

Måste gå o lägga mig nu

/Aggi

 


Av Aggi - 21 januari 2014 17:42

Dagens vill ha är det här übersnygga schabraket från B vertigo.

Juste nu är det på rea på horze, kostar ca 240 kr. (eller 239.40) istället för 399 kr. Får ta o samla ihop lite pengar o kanske beställa det. Så sjukt snyggt

/Aggi

Av Aggi - 20 januari 2014 19:31

Skönt att ha måndagen avklarad. 

Började dagen med att ha sovmorgon till 09.20 och slutade 15.15

Inte så jättelång dag. Skönt med mjukstart på veckan. 

Har varit hemma, chillat osv. Ska snart hoppa in i duschen och sen krypa upp i soffan o kolla lite på tv. Ska försöka plugga lite oxå.


På svenskan så ska vi hålla ett slags tal. Och man ska typ börja med "vet ni hur det känns när man" osv. Jag hade tänkt säga typ "vet ni hur det känns att kliva in på en fullsatt fotbollsarena, att höra alla i klacken stå och sjunga. Det vet jag." A men något sånt. Sen ska man beskriva känslan typ. Sen på engelskan så ska vi berätta om en nyhet som är ganska aktuell just nu. Jag har valt att berätta om att Jawo stannar i djurgårn. Sen ska man typ redovisa inför hela klassen. Tycker fortfarande att det är jävligt pinsamt att stå prata inför hela klassen. Usch. Men det kommer nog gå bra hoppas jag. 


Juste. Det har hänt lite nya saker på ridskolan. Sanna som var här ett tag och sedan åkte har kommit tillbaks igen. Och så har det oxå kommit en ny ponny. Sjukligt söt

 


Nä men nu blire duschmys så får vi höras senare

/Aggi


  

Av Aggi - 20 januari 2014 17:08

Mina mål med Sandra inför 2014:


1. Debutera 60 cm clear round och helst komma runt felfritt eller 4 fel typ.


2. Få en bra placering i LC:1, alltså bli placerad o få rida ärevarv osv.


3. Kanske debutera en LB i dressyr, skulle vara riktigt kul att prova. Fast det kanske jag gör 2015, vi får se.


4. Debutera "Lätt E" vilket är 50 cm på b-ponny med Sandra. Lätt E är alltså ndet när man rider omhoppning på tid osv. Då man kan bli placerad. I clear round så är det så att om man kommer tunr felfritt så får man rosett osv.

Det skulle vara jäkligt kul att prova lätt e, men det betyder att jag kommer tävla mot dom som har egen ponny och så kommer jag in på en gammalridskole ponny. Men det vore så kul att prova! Hoppas jag inte fegar ur bara...


5. Ta några privatlektioner för jejje eller nån ridlärare som kan hjälpa mig i dressyren/hoppningen nu sista året.


A tror det är dom målen som jag ska försöka uppnå 2014.

Ska bli riktigt kul när tävlingssäsongen drar igång. Är grymt taggad!


           

Av Aggi - 20 januari 2014 16:44

Upptäckte precis att 2014 är det sista året jag får tävla Sandra i hoppning. Får tävla henne i dressyr hela 2015.


Sista året. Nu ger vi allt. Bästa ponnyn <3

             

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards