aggicarlsson

Alla inlägg under januari 2014

Av Aggi - 6 januari 2014 00:11

Gud, känns som jag inte har gjort något vettigt alls idag.

Sov ju hos esther och sen var jag hemma, duschade och sen så kom några av våra grannar på middag Vi hade kul iaf Vi åt glass och kollade på "21 jump street" Sjukt bra film!

Sen gick vi hem till min granne som oxå är min kompis haha och bara pratade, behövde verkligen en sån kväll kände jag. Tycker det är så skönt att bara sitta med sina kompisar och bara prata deep talk typ :D


Imorrn så ska jag somsagt på hockey med alicia och jag är skit taggad! Men mer update kommer väl imorrn/inatt och jag inte skulle kunna sova haha :D 

/Aggi

Av Aggi - 5 januari 2014 14:00

Idag får det bli en slappis dag.

Kom hem från esther för kanske 30 min sen. Har precis ätit lunch och nu så sitter jag framför datan och bara chillar. 

Ska kanske vara med min kompis alicia sen mne inget är bestämt. Vi hade ju tänkt sova över men eftersom jag sov borta idag så vill jag helst sova hemma och hon sov också borta inatt så a, jag kanske sover hos henne nästa vecka elr nått.


Imorrn så ska iaf jag och alicia på hockey match. Dif-timrå tror jag.. Det är iaf järnkaminernas dag så det var skitsvårt att få bra platser för alla biljetter var nästan slut eftersom vi boka så sent :D

Men vi hitta tillslut några bra platser. Ska bli skitkul!

/Aggi

 

Av Aggi - 4 januari 2014 20:46

Hej.
Är hemma hos Esther och Astrid o kolar på "det största äventyret". Ska sova här. När det är slut så ska vi kolla på Hunger Games, ja jag vet jag är efterbliven jag har inte sett den än haha.

Imorrn så ska jag kanske vara med min kompis Alicia. Jag ska antingen sova hos henne imorrn eller så ska hon sova hos mig. Sen på måndag så ska hon och jag på hockey match. Är skit taggad!

Idag så fick jag rida amigo åsnan. Det gick helt ok. Men han är lite stor för mig och när vi skulle galoppera så gick jag knappt stopp på honom haha. Nästa gång ska jag rida labolina för första gången, ska bli kul att rida en ny ponny. Juste det ska typ komma en ny ponny som heter Vanessa tror jag. Tror hon skulle komma på onsdag eller torsdag.

Vi hörs imorrn ;)
/Aggi

Av Aggi - 4 januari 2014 00:31

Hej
Idag vid 12 så var jag o esther framme hos Anna o samba. Vi hjälpte henne med att ta in samba och våran "vikarie-ridlärares" Katarina häst Leia oxå. Sen spolade vi av deras ben för dom var jätte leriga osv. Sen hjälpte vi Anna med samba, borsta o sånt.
Sen gick vi ner till ridbanan och fota när hon red. Samba är himla fin men hon är typ skit tjock haha. Tycker det såg ut att gå ganska bra. Sen elr plötsligt så ringde Annas mobil och så var det en kille från äppelvikens ridskola som berättade för henne att hon fick jobbet som "stalltjej" där. Pch hon blev så glad så hon bah nä jag kan inte rida mer, någon som vill rida? O ja bah, jag vill! Så jag fick låna hennes hjälm som var liite stor för mig haha och så fick jag rida samba. Anna sa att hon var väldigt lik Pepsi när nan red henne. Och trots jag inte hade ridit pepsi typ 1-2 år så var hon jättelik!
Sen fick jag hoppa ett litet mini hinder oxå, fast hon typ klev över det så det blev inte direkt som ett hinder utan mer som en bom. Men kul var det!

Imorrn (idag) så ska jag till stallet som vanligt. Jag o Esther ska få rida i Astrids och Amandas grupp, fett taggad! Vet inte vem jag ska rida, jejje sa ju att jag kunde få rida Manilla efter jullovet men dom har ju tagit bort henne så så blir det icke. Är jättesugen på att rida amigo. Red honom en hel del när han typ precis hade kommit till ridskolan, o de var ett tag sen så jag har inte ridit honom på jättelänge så det hade varit kul o få rida honom igen

Nä men nu måste jag sova
Hare bra, vi hörs väl imorrn
/Aggi

Av Aggi - 3 januari 2014 00:59

Hade totalt glömt bort o blogga idag men ni får ett litet inlägg nu. Idag var vi somsagt hos pickan, Astrid red o han var typ skitpig men jag tror det gick ganska bra :D eller det såg iaf bra ut. Imorrn så ska jag o Esther åka o fota Anna och samba. Ska bli jättekul. Sen på lördag drar jag till stallet och återigen som ni redan vet så ska jag sova över hos Esther. Sen på söndagen så ska vi kanske åka till pickan och då ska jag o Esther kanske få rida pickan :D Astrid tänkte ha typ mini lektion för oss så vi får rida ca tio min var och så håller hon typlektion för oss då. Måste sova nu
/Aggi

Av Aggi - 2 januari 2014 09:06

Okej lite update då.
Igår så var jag i princip bara hemma o chillade. Idag så ska jag, Esther o Astrid till Astrids medryttarponny pickan. Hon ska rida o vi ska hjälpa till med o mocka osv. Ska gå om typ 10 min o möta dom. Imorrn är det fredag, har inget planerat. På lördag ska jag till stallet. Vet inte vem jag ska rida. Sen efter det så ska jag sova hos Esther. För min kära familj ska till ett par kompisar som bor på en hästgård o här en massa hästar, bl.a två shettisar och en hopphäst som jag brukar få rida ibland. Hopphästen han e så sjuuukt fin asså! Men min kompis Frida som oxå brukar vara där med sin familj kommer inte komma och då kommer jag ha skittråkigt om jag ska va där helt själv så jag ska sova hos Esther istället.

Nä men nu ska jag snart dra men vi höra väl senare idag
/Aggi

Presentation


14 årig tjej som gillar att gå på matcher o kolla DIF, rida pållar, spela fotboll och lyssna Håkan Hellström.
Så det mesta som skrivs lär handla om det ;))

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards